Hundproblem?

Känner du att du har någon typ av problem med din hund, stort eller litet, som du vill ha professionell hjälp med så är detta rätt för dig.
Jag jobbar bl a med rädda hundar, ”arga” hundar, hundar med ensamhetsproblem, stress, relationsproblem, inkallning och jaktproblem.
 

När det gäller konsultation och problemutredning så tar vi en promenad, försöker att arrangera det som du känner att du har problem med, vilket jag gör en bedömning utifrån. Jag tittar på hundens och din relation i stort, ras, hundens erfarenheter, aktivitetsnivå, din kunskap m m. Jag utarbetar sedan skriftliga råd som är anpassade efter hundens behov och dina möjligheter. Du har stöd av mig under hela tiden med hjälp av telefon, mail eller SMS. Att hålla kontakt är ditt ansvar.

Priser

Kunden betalar reseersättning för alla resor utanför Östersunds tätort.
Alla priser är inklusive moms

Privat träning

Kom du inte med på någon kurs eller passar inte kurstillfällena din almanacka kan du anlita mig för privat träning. Du behöver inte ha problem med er relation, jag anpassar träningen efter era önskemål.
Kostnad 700 kronor/timme.

Konsultation

Ligger på 3 timmar men kan delas på två tillfällen. Lämpligt om du behöver mer tid för att t ex ställa frågor. Kostnad 1 800 kronor

Utredning

Ca 6 timmar fördelat på fyra ggr och vi befinner oss i hundens hemmiljö. Individuellt anpassat träningsprogram. Du har telefonkontakt vid behov under hela utredningen.
Kostnad 3 700 kronor.