Anjas hundar

Pax
Född i maj En pigg, rolig och arbetsvillig Goldendoodle med eget huvud som just nu går sin utbildning till Besökshund hos Svenska Terapihundskolan.
 

Chili

Född 2 juni 2011 i Torvalla. En rolig hund med stort hjärta. Gillar att gosa, äta och leka med den som är leksugen och det kan vara Anja, Peppar, barnen eller nån annan hund. Får lätt bra fart på alla i familjen. Är en härlig hund att jobba med. Saker och ting håller på att falla på plats och det märks att hon inte alltid reagerar plötsligt och utan att tänka utan hon använder huvudet mer och mer. KUL tycker matte. Är duktig på att spåra. En yr och jättekul schäferflicka. En av Chilis uppgifter är att hålla Anja i trim både fysiskt och psykiskt. Hon ser till att matte får använda alla sina hundkunskaper både till vardag och fest.

In memorian
Tjejernas Peppar

Peppar jobbade i många år tillsammans med Anja som Terapihund. Hon fick bli änglahund i början av 2018.

 

Dovahkiin


Född på alla hjärtans dag den 14 februari 2014 i Norredsta. En äkta blandras. 75% Kungs-pudel och 25% Golden, 3:e generationen goldendoodle. Är superrolig att vara med, leksugen, klok, uthållig o så kan hon slå kullerbyttor och åla. Hon är också en jäkel på att springa fort. Dovahkiin är sedan två år verksam som Terapihund tillsammans med Anja, framförallt inom SÄBO i Östersunds kommun. Ekipaget är utbildat hos Svenska Terapihundskolan under drygt ett år. Som Terapihund är hon lugn, arbetsvillig, rättvis och hon kan fortfarande åla. En suverän arbetskamrat.